Nyheder

Kære medlemmer af San Cataldos venneforening

Til næste år vil det være muligt at søge om ophold på San Cataldo allerede i marts måned. Vi er ved at have afsluttet projektet med at forbedre opvarmningsmulighederne på klostret, det ny varmesystem er installeret og afprøvet og det virker! Det betyder at vi kan holde klostret varmt om vinteren, til gavn for bygningerne og til glæde for klostrets gæster, der nu for første gang kan opleve de tidlige forårsmåneder dernede i dejligt lune omgivelser.
 
Af hensyn til planlægningen skal ansøgning om venneophold i marts måned (som sædvanligt blot en kort mail) sendes til Anita Møller, anmo@domstol.dk, senest d. 14. januar 2022. Vi vil sørge for at besked om ophold fremsendes hurtigst derefter, således at der er tid til at planlægge rejsen. Der skal dog mindst være 10 venner på ophold per 14-dagsperiode, af hensyn til klostrets økonomi.
 
Endnu engang tak til A.P. Møllers Fond og Augustinusfonden for generøse bevillinger til energioptimeringen af San Cataldo og til klostrets arkitekt, Bente Lange, der har formået at få projektet så langt, på trods af særdeles vanskelige arbejdsbetingelser under pandemien.

Vi håber at rigtig mange vil gøre brug af de nye muligheder!
Marianne Pade
Formand for San Cataldos Venner

 _________

De seneste udmeldinger fra Italien har  gjort det muligt, at klostret fra den 1. juni 2021 har kunnet modtage stipendiater og venner.

På Den Danske Ambassade i Roms hjemmeside fremgår blandt andet nedenstående:

Rejserestriktioner

Nye restriktioner eller lempelser af eksisterende restriktioner kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisninger.

På Udenrigsministeriet hjemmeside kan du se, hvilke krav der stilles ved indrejse mv.

Se https://italien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

Med venlig hilsen
Søren Axelsen

 _________

Ønsker du/i at blive medlem 
af Foreningen San Cataldos Venner

Du kan nu melde dig ind i foreningen ved at anvende vore on-line indmeldelsesskema.
Klik her for at melde dig/jer ind.

 _________

Er du medlem af
Foreningen San Cataldos Venner
og er du flyttet eller har skiftet email-adresse.

Brug vore on-line skema til at give sekretariatet besked.
Klik her for at anvende skemaet.